Mountain House

Mountain House Chilli Con Carne

aparat

Składniki: ryż (22%), pomidory (w puszkach pomidory, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), cebula, mielona wołowina (16%), fasola (14%), koncentrat pomidorowy, chilli, olej roślinny, sól, czosnek Parametry: Liczba porcji pół Pakiet Waga 100 g / 166 g Masa po wytworzeniu 450 g / 716 g Wartość energetyczna 478 kcal / 794 kcal 25,9 g białka / 43 g Węglowodany 43,2 g / 71,7 g W tym cukry 9,7 g / 16,1 g Tłuszczu 20,9 g / 34,6 g Z 5,4 g kwasów tłuszczowych / 9 g Błonnik pokarmowy 7,2 g / 11,9 g Sodu 0,1 g / 0,2 g Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House łosoś

aparat

Składniki: Ziemniaki, mleko, cebula, łosoś, śmietana, olej roślinny, mąka kukurydziana, koperek, pieprz, sól Parametry: Liczba porcji pół Waga w opakowaniu 110 g / 183 g Waga po przygotowaniu 410 g / 683 g Wartość energetyczna 609 kcal / 1115 kcal Białko 18 g / 33 g Węglowodany 44,9 g / 82,1 g W tym cukry 11,1 g / 20,3 g Tłuszcz 39,7 g / 72,7 g Kwasów tłuszczowych 12,7 g / 23,1 g Błonnik 0,6 g / 1 g Sodu 0,5 g / 0,9 g Alergeny mleka, ryb Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House warzywa Tikka

aparat

Składniki: Pomidory (pomidory, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), ryż (20%), cebula, groch (6%), fasola szparagowa (6%), kalafior (6%), kukurydza (6%), mieszanka papryki (6% ), śmietana, pasty curry Tikka Massala (olej roślinny, wodę, pasta pomidorowa, sól, kolendrę, kurkuma, cukier, suszone cebula, czosnek, imbir, cytrynowy, kokosowy mąka, skrobia kukurydziana, kwas octowy, suszone liście kolendry, kwas mlekowy , kolor (papryka extract), olej roślinny, czosnek, chilli Parametry: Liczba porcji pół Waga w opakowaniu 90 g / 149 g Masa po wytworzeniu 440 g / 699 g Wartość energetyczna 398 kcal / 659 kcal Białko 9,9 g / 16,5 g Węglowodany 50,2 g / 83,1 g W tym cukry 12,3 g / 20,4 g Tłuszczu 14,7 g / 24,3 g Kwasów tłuszczowych z 3,8 g / 6,3 g Włókien 12,3 g / 20,4 g Sodu 0,4 g / 0,6 g Alergeny mleka, musztarda, posiekane orzechy Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House ryżowy pudding

aparat

Składniki: ryż, śmietana, mleko, truskawki, cukier Parametry: Porcja 1 Waga w opakowaniu 92 g Waga 290 g, po przygotowaniu Wartość energetyczna 386 kcal Białko 7,4 g Węglowodany 70,9 g W tym cukry 30,3 g Tłuszcz 6,7 g Ten kwas tłuszczowy 4,3 g Błonnik pokarmowy 6,3 g Alergeny mleka Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House pudding jabłka

aparat

Skład: zamrażać budyń (mleko odtłuszczone, maślanka w proszku, cukier, skrobię modyfikowaną, olej roślinny, serwatka w proszku, środków aromatyzujących, barwiących (beta-karoten)), liofilizowane jabłka (10%). Parametry: Porcji 1 Opakowanie Waga 77 g Waga 275 g, po przygotowaniu Wartość energetyczna 395 kcal Białko 8,1 g Węglowodany 38,4 g W tym cukry 30,2 g Tłuszcz 21,9 g Ten kwas tłuszczowy 14,7 g Błonnik pokarmowy 6,6 g 0,1 g sodu Alergeny mleka Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający środek wiążący tlen (niepalny worek zawierający Oxyd pochłaniania wilgoci żelaza) 3rd W torbie, wlać gorącą wodę i mieszać 4th Zamknąć torbę i pozostawić do nawodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Naczynie może być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby do działania na płytce. Bez użycia sztucznych środków konserwujących: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników do sztucznych dodatków do żywności ma Mountain House wybitne naturalny aromat. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wygląd - liofilizowane (liofilizacji) żywność zachowują swój pierwotny kształt i strukturę, oprócz żywności do osuszonego powietrza do kurczenia się i kurczyć w wyniku przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywności w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnej postaci. Smak - smak tak dobry, jak nowy. Liofilizacja usuwa się wodę, a nie smak. Więc liofilizowanej żywności zachowują praktycznie wszystkie swoje aromaty, witaminy i wartości odżywcze. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażania żywności jest zwolniona z 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty transportu. Na przykład, 10 kg waży tylko 1 kg truskawek po zamrożeniu - jedną dziesiątą jego pierwotnej wagi! Szybko może być nawodniony powrotem do pierwotnej wagi. Długi okres trwałości - zamrażanie żywności mogą być przechowywane przez wiele miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych urządzeń chłodniczych lub schłodzone, co znacznie tańsze przechowywanie.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House kurczak Tikka

aparat

Składniki: ryż (24%), cebula, pomidory w puszkach (pomidory, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), kurczak (14%), śmietana, jogurt, olej roślinny, Tikka Massala pasta curry (olej roślinny, woda, koncentrat pomidorowy, sól, kurkuma, cukru, suszone cebula, czosnek, imbir, cytrynowy, kokosowy mąka, skrobia kukurydziana, przyprawy, kwas octowy, suszone kolendry, kwas mlekowy, kolor (papryka exktrakt)), czosnek, chilli, mąka kukurydziana Parametry: Liczba porcji pół Waga w opakowaniu 108 g / 179 g Masa po wytworzeniu 460 g / 729 g Wartość energetyczna 547 kcal / 907 kcal Białka 23,9 g / 39,6 g Węglowodany 47,5 g / 78,7 g W tym cukry 6,5 g / 10,8 g Tłuszcz 27,5 g / 45,7 g Z 7,6 g kwasów tłuszczowych / 12,6 g Błonnik pokarmowy 6,5 g / 10,8 g Sodu 0,5 g / 0,8 g Mleko alergeny, posiekane orzechy Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House mieszane jajka

aparat

Składniki: Vymrazená jajecznica (44%): (pasteryzowane całe jaja (65,8%), wodę (29,4%), olej roślinny, maślanka w proszku, skrobia modyfikowana, sól, biały pieprz, kwas cytrynowy, guma ksantanowa, kwas mlekowy); Vymrazené wędzone kostki szynka (33%) (szynka wieprzowa (92%), woda, sól, dekstroza, naturalne aromaty (ekstrakt drożdżowy, ekstrakt z rozmarynu), syrop glukozowy, przeciwutleniacze (E301), stabilizatory (E407), wędzony smak, środki konserwujące (E250) ); Vymrazené ziemniaki kości (22%): (ziemniaki, olej roślinny, dekstroza (pszenica), stabilizator (E450)), olej roślinny, pieprz czarny. Parametry: Liczba porcji pół Pakiet Waga 100 g / 166 g Wartość energetyczna 508 kcal / 843 kcal Białko 29,2 g / 48,5 g Węglowodany 27,1 g / 45 g W tym cukry 2,9 g / 4,8 g Tłuszcz 30,6 g / 50,8 g Kwasów tłuszczowych z 7,5 g / 12,5 g 3,6 g błonnika / 6 g Sód 0,18 g / 0,3 g Alergeny mleka, jajka, gluten pszenny Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House Kurczak i kluski

aparat

składniki: makaron jajeczny (60%) (mąka pszenna, jaja pasteryzowane jajko (5%), sól), liofilizowane kurczaka i warzyw w ciemnym sosie z fasoli zawiera: kurczak (19%), bulion z kurczaka, cebula (19%), pokrojone papryki (13 %), kukurydza (13%), cięte zielona fasolka (13%), olej roślinny, pasta z czarnej fasoli (5%) (czarna fasola (45%), woda, ocet, olej rzepakowy, cukier, sól), czosnek, kukurydziana, czarny pieprz, sól parametry: Ilość porcji 1/2 Waga opakowania 120 g / 199 g Waga po przygotowaniu 260 g / 428 g Wartość energetyczna 527 kcal / 867 kcal Białko 27,9 g / 46,3 g Węglowodany 57,3 g / 95,1 g Cukry 5,6 g / 9,3 g Tłuszcze 18,8 g / 31,5 g To kwasy tłuszczowe 1,6 g / 2,7 g Błonnik pokarmowy 6,1 g / 10,1 g Sodu 0,7 g / 1,2 g Alergeny jaja, soja, gluten pszenny Trwałość 5 lat Przygotowanie: 1. Oderwij krawędź worka 2. Wyjąć worek zawierający środek wiążący tlen (niepalne worka zawierającego żelazo Oxyd pochłaniający wilgoć) 3. Wlać worek gorącej wody i wymieszać 4. Zamknąć torbę i pozostawić do całkowitego nawodnienia treści. Proces ten trwa mniej niż 10 minut Danie można jeść prosto z worka lub w razie potrzeby służyć talerz. Bez użycia sztucznych środków konserwujących: Dzięki upřednostňovanému użyciu naturalnych składników, sztucznych składników przed posiłkami Mountain House ma doskonały naturalny aromat. Selfkie są zalety vymrazovaných żywności? Wygląd - liofilizowany (liofilizacji) żywność zachowują swój pierwotny kształt i strukturę, oprócz żywności suszy na powietrzu do kurczenia się i kurczyć w wyniku obróbki w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody iw ciągu kilku minut do jedzenia z powrotem do swojej pierwotnej postaci. Smak - smakują one tak dobre, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, bez smaku. Więc pokarmy liofilizowane zachowują praktycznie wszystkie swoje smaki, witamin i wartości odżywczych. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażania żywności uwalnia się od 98% wody. Zmniejszy to znacznie na wadze, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty transportu. Na przykład, 10 kg truskawek waży zaledwie 1 kg po Freeze - jedną dziesiątą część swojej początkowej masy! Szybko może być nawodniony powrotem do pierwotnej wagi. Długi okres trwałości - zamrażanie żywności mogą być przechowywane przez wiele miesięcy lub lat w temperaturze pokojowej bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą one być przechowywane w temperaturze pokojowej i nie wymaga drogiego zimnego lub chłodzony schowek, więc przechowywanie jest znacznie tańsze.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House makaron

aparat

Składniki: Pomidory (pomidory, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), makarony (19%), mielona wołowina (16%), cebula, sos pomidorowy, mozzarella, ricotta, Cheddar, olej roślinny, czosnek, przyprawy (mieszane włoskie oregano, cząber, bazylia, tymianek, rozmaryn, majeranek) Parametry: Liczba porcji pół Waga w opakowaniu 117 g / 194 g Masa po wytworzeniu 480 g / 744 g Wartość energetyczna 603 kcal / 1000 kcal Białko 31,6 g / 52,4 g Węglowodany 40,5 g / 67,1 g W tym cukry 10,1 g / 16,8 g Tłuszcz 33,6 g / 55,7 g Kwasów tłuszczowych 11,7 g / 19,5 g Błonnik pokarmowy 6,9 g / 11,4 g Sodu 0,1 g / 0,1 g Mleko alergeny, gluten pszenny Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House Macaroni

aparat

Składniki: sos serowy vymrazená (57%) (mleko, śmietana, sery, Red Leicester 8% (w tym kolor: annato), ser Cheddar 8%, 4% Ser mozzarella, cebula, olej roślinny, mąka kukurydziana, pieprz, sól), makarony (43%) (100% mąka pszenna semoliny) Parametry: Liczba porcji pół Pakiet Waga 100 g / 166 g Masa po wytworzeniu 265 g / 440 g Wartość energetyczna 527 kcal / 875 kcal 21,4 g białka / 35,5 g Węglowodany 38,6 g / 64,1 g W tym cukry 6,7 g / 11,1 g Tłuszcz 31,2 g / 51,8 g Kwasów tłuszczowych 14,8 g / 23,4 g Błonnik pokarmowy 3,2 g / 5,3 g Sodu 0,5 g / 0,8 g Alergeny jaja, mleko, gluten pszenny Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House spaghetti

aparat

Skład: pomidory w puszce (pomidory, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), wołowina mielone spaghetti (19%) (17%), cebula, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, sól, czosnek, przyprawy włoskie mieszane (oregano, cząber, bazylia, tymianek, rozmaryn, majeranek). Parametry: Ilość porcji pół Waga opakowania 142 g / 236 g Waga po przygotowaniu 490 g / 786 g Wartość energetyczna 716 kcal / 1190 kcal Białko 39,8 g / 66,2 g Węglowodany 50,2 g / 83,5 g To cukry 18,5 g / 30,7 g Tłuszcz 37,5 g / 62,4 g Ten kwas tłuszczowy 9,8 g / 16,3 g Błonnik pokarmowy 9,2 g / 15,3 g Sodu 0,6 g / 1,1 g Gluten pszenny Alergeny Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający zmiatacz tlenu (niepalny worek zawierający oxyd wilgoci żelaza absorbujące) 3-cia Bag zalać gorącą wodą i mieszać 4-ty Zamknij torbę i pozostawić do nawodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywność można jeść prosto z worka, lub w razie potrzeby służyć na talerzu. Bez użycia sztucznych środków konserwujących: Dzięki korzystnym wykorzystaniu naturalnych składników do sztucznych dodatków do żywności mają Mountain House wybitne naturalny aromat. Jakie są vymrazovaných zalety żywności? WYGLĄD - zliofilizowane (liofilizacja) żywności zachowują swój pierwotny kształt i strukturę, oprócz żywności suszone na powietrzu się kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywności w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnej postaci. Smak - smak tak dobre, jak świeże. Liofilizacji usuwa wodę, nie smak. Więc liofilizowany żywność zachowuje niemal wszystkie swoje smaki, witamin i odżywczych. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności zwolni 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg po liofilizacji - jedną dziesiątą jego pierwotnej wagi! Szybko może być nawodniony powrotem do pierwotnej wagi. Długi okres trwałości - food suszenie zamrożenie może być przechowywany przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub chłodzone magazyny, co znacznie tańsze pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House kurczak Korma

aparat

Składniki: ryż (24%), cebula, kurczak (14%), pomidory (w puszkach pomidory, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), śmietana (8%), jogurt, Korma Curry paste - (olej roślinny, woda, wiórki kokosowe, cukier, skoncentrowana koncentrat pomidorowy, sól, imbir, kolendra, kminek, cebula w proszku, kurkuma, papryka, mąka kukurydziana, przyprawy (zawiera musztardę), kwas octowy, kwas mlekowy) Parametry: Liczba porcji pół Waga w opakowaniu 108 g / 179 g Masa po wytworzeniu 460 g / 729 g Wartość energetyczna 564 kcal / 935 kcal Białko 33,4 g / 55,4 g Węglowodany 32,6 g / 54,1 g W tym cukry 8,5 g / 14 g Tłuszcz 31,4 g / 52,1 g Z 7,7 g kwasów tłuszczowych / 12,7 g Błonnik pokarmowy 8,1 g / 13,4 g Sodu 0,3 g / 0,5 g Mleko alergeny, posiekane orzechy, musztarda Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House pudding owoce

aparat

Składniki: Vymrazený pudding (odtłuszczone mleko, maślanka, cukier, skrobia modyfikowana, olej roślinny, serwatka, aromat, kolor (beta-karoten)), vymrazený czarne porzeczki, maliny i jeżyny (10%). Parametry: Porcja 1 Waga w opakowaniu 77 g Waga 275 g, po przygotowaniu Wartość energetyczna 390 kcal 8,5 g białka Węglowodany 36,9 g W tym cukry 27,7 g 22 g tłuszczu Ten kwas tłuszczowy, 14,7 g Błonnik pokarmowy 7,1 g 0,1 g sodu Alergeny mleka Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House makaron warzywa

aparat

Składniki: muszle makaron pszenicy (24%), mleko, śmietana (10%), cebula (8%), zielony groszek (7%), mieszanka papryki (7%), brązowy obiektyw (7%) (brązowy soczewica, sól), warzyw oleju, kukurydza (4%), pokrojone oliwki czarne oliwki (3%) (czarne oliwki, sól), konserwant: kwas mlekowy (E270), konserwant kolory: glukonian żelaza (E579)), kukurydziana, cukier brązowy, czosnek w proszku, mieszanka przypraw (oregano, cząber, bazylia, tymianek, rozmaryn, majeranek) Parametry: Liczba porcji pół Pakiet Waga 100 g / 166 g Wartość energetyczna 530 kcal / 880 kcal 9,6 g białka / 15,9 g Węglowodany 45,5 g / 75,5 g W tym cukry 9,4 g / 15,6 g Tłuszczu 33,6 g / 55,8 g Kwasów tłuszczowych z 8,5 g / 14,1 g Błonnik 3,8 g / 6,3 g Sód 0,18 g / 0,3 g Mleko alergeny, gluten pszenny Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House owsiana kasza

aparat

Składniki: mleko, płatki owsiane, maliny, cukier Parametry: Porcja 1 Opakowanie Waga 112 g Waga 430 g, po przygotowaniu Wartość energetyczna 563 kcal 13,9 g białka Węglowodany 65,4 g Cukrów 36 g Tłuszcz 25,8 g Ten kwas tłuszczowy, 15,6 g Błonnik pokarmowy 6,6 g 0,9 g sodu Alergeny mleka, gluten owsiany Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!

Mountain House kurczak Sweet & Sour

aparat

Składniki: ryż (28%), kurczak (16%), słód ocet, cebula, papryka, koncentrat pomidorowy, ananas, fasola szparagowa, sok ananasowy, cukier, sól, olej roślinny, mąka kukurydziana, czosnek Parametry: Liczba porcji pół Waga w opakowaniu 112 g / 186 g Masa po wytworzeniu 460 g / 736 g Wartość energetyczna 480 kcal / 797 kcal Białko 38,6 g / 64,2 g Węglowodany 48,4 g / 80,4 g W tym cukry 12,5 g / 20,7 g Tłuszcz 12,5 g / 20,7 g Kwasów tłuszczowych 2 g / 3,2 g Błonnik 9,4 g / 15,6 g Sodu 0,7 g / 1,1 g Gluten jęczmienia alergeny Trwałość 5 lat Przygotowanie: Pierwszy Oderwać brzeg worka Drugi Wyjmij worek zawierający absorber tlenu (niepalny torba zawierająca oxyd żelaza pochłaniającego wilgoć) Trzeci Torba zalać gorącą wodą i wymieszać 4-ty Zamknąć torbę i pozostawić do uwodnienia treści. Proces trwa mniej niż 10 minut Żywności powinna być spożywane bezpośrednio z worka, lub w razie potrzeby, aby służyć na płytce. Bez użycia sztucznych konserwantów: Dzięki korzystnym zastosowaniu naturalnych składników, sztucznych składników przed Mountain House posiłki są doskonałym naturalnym smaku. Jakie są zalety vymrazovaných jedzenie? Wrażenie - liofilizowane (liofilizacja) żywność zachowuje swój pierwotny kształt i fakturę, w przeciwieństwie lotniczych suszonych żywnością kurczyć i kurczyć z powodu przetwarzania w wysokich temperaturach. Wystarczy dodać wody i żywność w ciągu kilku minut z powrotem do ich pierwotnego kształtu. Smak - smakuje tak dobrze, jak świeże. Liofilizacja usuwa wodę, nie ma smaku. Więc zamrażać suszone żywności zachowują niemal wszystkie swoje smaki, witaminy i wartości odżywczej. Waga - waży mniej niż świeże. Zamrażanie żywności pozbyć 98% wody. To znacznie zmniejsza wagę, co ułatwia obsługę i zmniejsza koszty wysyłki. Na przykład, 10 kg truskawek waży tylko 1 kg, po vymrazení - jedną dziesiątą masy pierwotnej! Szybko, jednak można nawodnić do ich wagi. Długi okres przechowywania - liofilizacji żywności mogą być przechowywane przez kilka miesięcy lub lat, w temperaturze pokojowej, bez uszkodzenia lub pogorszenia. Niskie koszty magazynowania - ponieważ mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej, nie wymagają kosztownych zimne lub schłodzone magazynów, dzięki czemu znacznie taniej pamięci.


ZOBACZ WIECĘJ!!!
<<Poprzedni Następny >> Strona : 1 z 1 . Wszystkich wpisów: 16

Zobacz inne produkty